Kerstverhaal - Maak plaats voor de Koning

Kerstavond 24 december - 19.00 uur - Schoonhoven

gepubliceerd: maandag, 14 december 2015
Kerstspel 2013

Op Kerst­avond 24 december om 19.00 uur wordt in de R.K. Bartholomeus­kerk (Wal 63) het aloude verhaal van de geboorte van het kindje Jezus verteld en door kinderen uitgebeeld.

Een herder droomt dat de stal een paleisje is. De schapen en de herbergier vinden dat heel vreemd, maar toch wordt er in die stal een Koning geboren, het Kindje Jezus. Ook de wijzen, die op weg zijn naar een ‘belangrijke gebeurtenis’, vinden uiteindelijk wat zij zoeken: het Koningskind!

Zoals de kerststal voor iedereen toegankelijk was, zo is de kerk nu open voor alle mensen. Er zullen veel bekende kerstliederen worden gezongen, zodat iedereen kan meezingen.

U bent van harte welkom!