Drievoudige uitreiking parochiële onderscheiding

gepubliceerd: dinsdag, 13 september 2011

Op zondag 11 september 2011 hebben drie vrijwilligers van de parochie het Bartho­lomeus­beeldje ontvangen voor hun jarenlange vrijwillige inzet.

Mw. Wil van Doorn, mw. Annie Overbeek en mw. Liezet Mouris voor het poetsen van het zilver- en koperwerk. Wil van Doorn heeft ook vele jaren als kerkwerkster gewerkt. Annie is sinds vele jaren lid van het koor en en Liezet onderhoudt de Lourdesgrot achter de kerk en verricht vele werkzaamheden in de tuin. Allen zijn ook altijd bereid tot allerlei hand- en spandiensten.

Drievoudige uitreiking parochiële onderscheiding