Iedereen heeft vergeving nodig

Schoonhoven - Dinsdag 12 december - 19.30 uur

gepubliceerd: donderdag, 30 november 2017

Dit zijn woorden van paus Franciscus. Het is belangrijk dat wij ons hart openen en Gods barm­har­tig­heid kunnen ervaren.

In de advent bereiden we ons voor op het komen van de Heer. Hij wil steeds komen in de harten van de mensen. Om Hem goed te kunnen ontvangen is er de Viering van Verzoening. Dit is een viering van woord, gebed en verzoening. Na de schriftlezingen is er de mogelijkheid om persoonlijk de zonden bij een priester te belijden en de vergeving van God te ontvangen.

Na afloop vieren we deze verzoening met een agapè; als een samenzijn met een hapje en een drankje.