Nationale pro-life gebedsdag

Den Haag - 26 september

gepubliceerd: maandag, 18 september 2017

Op dinsdag 26 september wordt in Den Haag de jaarlijkse Nationale Gebedsdag voor de bescherming van het leven gehouden. Het doel is het realiseren van een christelijke wetgeving op het gebied van abortus en euthanasie.

De gebedsdag begint om 11.00 uur bij het Binnenhof, met o.a. het bidden van de rozenkrans.
Tussen 13.00 en 13.30 uur wordt een petitie aangeboden aan leden van de Tweede Kamer.
Om 14.30 uur wordt de dag afgesloten met een Pontificale Hoogmis in de St. Jacobus­kerk aan de Parkstraat (op loopafstand).

Ga mee! We reizen met het openbaar vervoer.
Info per e-mail: info@bartholomeus­parochie.nl / info@barnabas­parochie.nl