Open Dag Radio Maria

Den Bosch - Zaterdag 16 september

gepubliceerd: maandag, 4 september 2017

Op zaterdag 16 september organiseert Radio Maria Nederland haar jaarlijkse Open Dag. Het katholieke radiostation opent deze dag haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is.

Programma

De dag opent om 11.00 uur met een eucharistie­viering. Na de H. Mis is er koffie en een broodje en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Zo is er de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met programmadirecteur pater Elias of met een medewerker van de redactie van gedachten te wisselen over bepaalde programma’s op de radio. Er is een informatietafel waar onder andere DAB+ radiotoestellen verkrijgbaar zijn en een rondleiding in de studio door één van de medewerkers behoort ook tot de mogelijkheden.

Rond 15.30 uur eindigt de dag met een gebeds­viering in de kapel van de studio.

Locatie: Waalstraat 2, 5215 CK 's-Hertogen­bosch

Gebedsradio

Radio Maria is een gebedsradio. De luisteraars worden van harte uitgenodigd om tijdens de dag mee te bidden met de vaste gebedstijden. Deze worden live uitgezonden via de radio. Zo zijn ook de thuisblijvers in gebed verbonden met de Open Dag.

DAB+ radioRadio Maria Nederland is onderdeel van de World Family of Radio Maria en is te ontvangen via DAB+. De oude, krakende ontvangst via AM heeft plaatsgemaakt voor beter-dan-CD-kwaliteit van Digitale Radio. In de handel zijn volop radiotoestellen (ook autoradio’s) beschikbaar die DAB+ kunnen ontvangen. Tip: geef opa en oma een DAB+ radio met Sinterklaas.

Bovendien kan Radio Maria worden beluisterd met behulp van een speciale Radio Maria app of via internet.

Meer informatie