Nationale Ziekendag

Haastrecht 10 september

gepubliceerd: zaterdag, 2 september 2017
Nationale Ziekendag

Op zondag 10 september is het Nationale Ziekendag. Het is in de St. Barnabas­parochie een goede gewoonte dat op die dag bloemen worden gebracht naar zieken.

Elke zondag bidden we voor de zieken en ook voor hen die om de zieken heen staan. Met een bezoekje en bloemen proberen we iets van Gods liefde en zorg voor iedere mens uit te drukken. Voor God telt ieder mens!

Gezondheid is een groot goed, maar naast gezondheid is er een nog groter goed. Wat echt ons leven draagt, is de liefde. De liefde nodigt ons uit om naar elkaar om te zien en met elkaar mee te leven, zodat je er niet alleen voor staat. De bloemengroet mag een teken zijn van mee-leven, een teken van verbondenheid.

Als u een zieke kent die u vanuit de parochie bloemen wilt brengen, kunt u dat tot uiterlijk donderdag 7 september laten weten via email: info@barnabas­parochie.nl

De bloemen kunt u meenemen na de Eucharistie­viering op zondag 10 september.