Schoonhoven - Koordag Sursum Corda

Met huldiging

gepubliceerd: zondag, 25 juni 2017
v.l.n.r. Marchien Meinderstma, Jos blaas, Koos van der Pauw en Ine van IJzeren (voorz. koor)
Gert de Kruijf

Zondag 25 juni vierde het koor Sursum Corda haar jaarlijkse koordag. De Eucharistie werd met gezangen opge­luisterd en na de viering was er in ‘De Overkant’ koffie met gebak voor alle parochianen.

Daar werd Jos Blaas gehuldigd voor 12½ jaar lidmaat­schap van het koor. Ook werden Koos van der Pauw, die al 36 jaar het koor op het orgel begeleidt en dirigente Marchien Leopold bedankt voor hun grote inzet en betrokkenheid.

Uit handen van Kees van Engelen ontving Gert de Kruijf ‘de zilveren koffiepot’, gevuld met bloemen. Dit als dank voor de verzorging voor de koffie en thee bij de wekelijkse repetitie van het koor en de inzet voor het maandelijks koffiedrinken na de mis.

Het koor vertrok in de loop van de ochtend naar een andere locatie voor de voortzetting van de gezellige dag.