Barnabasfeest met huldigingen

Zondag 11 juni St. Barnabaskerkparochie, Haastrecht

gepubliceerd: zondag, 11 juni 2017
Links Anneke Zijleman rechts Gerda van Winden

Op zondag 11 juni is in Haastrecht het Barnabas­feest gevierd. Na een mooie viering was er koffie, thee en een glaasje in de pastorietuin. Het weer werkte mee aan deze gezellige ontmoeting.

Vanwege hun 25-jarig lidmaat­schap van het dames-en herenkoor, St Caecilia, zijn Anneke Zijleman en Gerda van Winden gehuldigd. Zij hebben uit handen van de pastoor een oorkonde ontvangen en zijn in de bloemetjes gezet. Daarbij werd opgemerkt dat Anneke Zijleman ook al 25 jaar trouwe dienst verricht bij het schoonmaken van de kerk. Nogmaals: hulde en bedankt!