Informatiebijeenkomst Hospice Oudewater

Dinsdag 13 juni • 10.15 uur • Hof van Stein, Haastrecht

gepubliceerd: dinsdag, 30 mei 2017
Informatiebijeenkomst Hospice Oudewater

Sinds april 2016 is het hospice in Oudewater in gebruik. Al veel mensen heeft men daar korter of wat langer mogen ontvangen en het laatste stukje van hun leven mogen meeleven met hen en hun naasten.

Op dinsdag 13 juni wordt een informatie­bijeen­komst gehouden in het Hof van Stein te Haastrecht. Tijdens deze bijeenkomst zal mevrouw Sjanie Hoogenboom, Coördinator Hospice Oudewater, vertellen over:

• Wanneer iemand in aanmerking komt voor een verblijf in het hospice?
  • Wat kan en mag de familie, en de andere mantelzorgers?
  • Welke taken zijn er in het hospice en door wie worden deze gedaan?
  • Hoe is de zorg georga­ni­seerd in het hospice?

Er is ruimte om vragen te stellen over het hospice en het werk van de vrijwilligers.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom in het Diensten­centrum van het Hof van Stein, De Ruyterstraat 24 (aan de kant van de dijk, naast de ingang van de dierenarts).

Hof van Stein, Haastrecht (foto: Google Maps)