Barnabasfeest Haastrecht

Zondag 11 juni • 11.00 uur • Barnabaskerk, Haastrecht

gepubliceerd: woensdag, 17 mei 2017

In en rond de mooie Sint-Barnabas­kerk te Haastrecht wordt zondag 11 juni weer het jaarlijkse Barnabasfeest georga­ni­seerd. Om 11.00 uur is de feestelijke Eucharistie­viering waarbij zowel het gemengd koor St. Caecilia als het tussenkoor In Between de zang zullen verzorgen.
Er is kinder­woord­dienst.

Het is inmiddels goede gewoonte om enkele parochianen in het zonnetje te zetten tijdens het Barnabasfeest. Wie deze eer dit jaar te beurt valt, blijft nog even een verassing!

Na afloop van de viering is er een lekker kopje koffie of thee in de tuin van de pastorie - voor zover het weer dit toestaat. Bij slecht weer zal een passende oplossing worden geregeld.