Bedevaart naar Banneux

gepubliceerd: vrijdag, 21 april 2017
foto: CapitaineCook
Bedevaart naar Banneux

Jaarlijks gaan we vanuit de parochies Haastrecht, Schoon­hoven en IJsselstein voor één dag naar Banneux, een bedevaart­plaats in België (voorbij Luik), We gaan altijd op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op vrijdag 26 mei.

We vertrek­ken ’s morgens om half 7 vanaf de kerk in Haastrecht en rond kwart voor 7 vanaf de kerk in Schoon­hoven. We bidden in de bus het morgengebed van de kerk en de rozenkrans. Om ca. 11.00 uur hopen we aan te komen in Banneux. Daar hebben we dan de Eucharistie. Er is de mogelijkheid om de kruisweg mee te bidden en er is een afsluitende gebeds­viering met ziekenzegen, met andere pelgrims.

We vertrek­ken uit Banneux om 16.15 uur en hopen rond 20.30 uur weer in Schoon­hoven te zijn. Zowel op de heen­reis als op de terugreis maken we een stop in een AC-restaurant voorbij Weert. Daar kan ieder op eigen rekening iets gebrui­ken.

De kosten voor de bus bedragen € 35 per persoon.

Informatie en aanmelden

Informatie en aanmelden bij de pastoor of Monique Stouthart: