Viering Paastriduüm

Vieringen Witte Donderdag, Goede vrijdag en Pasen

gepubliceerd: maandag, 10 april 2017

Wij mogen weer Pasen vieren, met de viering van Palm­zondag, Witte Donderdag en dan via Goede Vrijdag naar Pasen zelf.

In Christus heeft God ons menselijk bestaan willen delen, tot het uiterste toe. Al onze moeilijkheden, van lijden, eenzaamheid en dood heeft Hij voor ons doorstaan. Wij krijgen van de verrezen Christus zijn Geest. Dat mag ons steeds sterken.

Dat is Pasen. We kunnen weer leven uit de kracht van ons geloof, in God, die onze Vader is, in Christus de Heer en de heilige Geest. Wij mogen dit samen vieren in zijn kerk.

Daarom, voor u mooie dagen en dat God met u mag zijn.

Vieringenoverzicht

Witte Donderdag 13 april

19.30 uur Haastrecht Viering van de instelling van de H. Eucharistie, van het sacrament van het priester­schap en van het gebod van de naasten­liefde m.m.v. Sursum Corda uit Schoon­hoven

Goede Vrijdag 14 april