Maak iemand blij met een palmpasenstok!

Woensdag • 5 april • 14.30 uur

gepubliceerd: maandag, 13 maart 2017
Maak iemand blij met een palmpasenstok!

In de Bartholomeus­parochie maken we elk jaar met Palmpasen de zogenaamde palmpasenstokken. We nodigen alle kinderen van 5 tot 12 jaar uit om mee te doen.

Een palmpasenstok heeft de vorm van een kruis en wordt versierd met allerlei lekkere dingen. Deze stokken worden gebracht naar zieken en oudere mensen, o.a. in de Borchleen en de Bovenberghe of naar iemand thuis. De kinderen krijgen daarvoor een adres van de parochie.

Op woensdag­middag 5 april van 14.30 tot 16.00 uur kunnen de kinderen in ‘De Overkant’ (Wal 34) de palmpasenstok maken.

Daarna kan de stok worden weggebracht; dit mag ook in de dagen daarna of zondag 9 april na de mis als Palm­zondag wordt gevierd. De kinderen kunnen dus iemand gaan verrassen met hun zelfgemaakte palmpasenstok.

Voor alle spullen die nodig zijn wordt gezorgd. Omdat we willen weten hoeveel op kinderen we kunnen rekenen is even aanmelden nodig (graag vóór zondag 2 april): info@bartholomeus­parochie.nl of tel. 0182-382455

Ouders zijn zeer welkom bij het helpen maken van de stokken. Het is intensief, maar leuk om met elkaar een middag voor anderen bezig te zijn.