Lysenko koor bij feestelijke afsluiting restauratie

Haastrecht • zaterdag 11 maart • 19.00 uur

gepubliceerd: dinsdag, 7 maart 2017

Zaterdag­avond is er een feestelijke avond ter afsluiting van de restauratie­werk­zaam­heden die aan de kerk hebben plaatsgevonden. Het ‘Lysenko koor’ zingt tijdens de Eucharistie­viering a capella Byzantijnse gezangen.

Deze avond wordt gehouden als blijk van waardering voor de vele giften die zijn ontvangen en uit dankbaarheid voor het goede verloop en het resultaat van de restauratie.

Na de H.Mis is iedereen welkom in Verenigingsgebouw ‘De Grote Haven’ (Grote Haven nr. 40) voor een gezellig samenzijn. Hier zal het Lysenko koor nog een klein optreden verzorgen met Byzantijnse en folkloristische gezangen.

De avond wordt afgesloten met een optreden van de ‘Big Harbour Dixielanders’.