Wereldgebedsdag: viering en sobere maaltijd

Vrijdag 3 maart, Hof van Stein in Haastrecht

gepubliceerd: maandag, 13 februari 2017

Op vrijdag 3 maart om 18.00 uur bent u welkom in de zaal van de Hof van Stein voor een eenvoudige maaltijd en daarna een bezinning, passend bij de Veertigdagentijd waarin we op weg zijn naar het Paasfeest.

Het thema van de gebeds­viering is ‘Wat is eerlijk’. Deze vraag houdt ons bezig als we vinden dat ons onrecht wordt gedaan. De viering die is voorbereid door vrouwen van het Wereldgebedsdagcomité uit de Filippijnen, start om 19.00 uur. Ingrid Rietveld en een klarinettiste zullen de muzikale begeleiding verzorgen.

U kunt zich voor de maaltijd inschrijven op de intekenlijsten achter in de kerken van Haastrecht en bij de poster in het Hof van Stein.