Filmmiddag voor kinderen: Sporen in de sneeuw

Vrijdag 6 januari • 13.30-16.30 uur • De Overkant, Schoonhoven

gepubliceerd: dinsdag, 27 december 2016

Eerst zal de pastoor iets vertellen over de Drie Koningen die op deze dag aankomen bij de stal. Sommige mensen hebben dan de kerstspullen al opgeruimd, maar we vieren voor de tweede keer Kerstmis!

Daarna kijken we naar de film:
“Sporen in de sneeuw”
(Nederlands gesproken)

Hoog in de Zwitserse Alpen verdwijnt een klein jongentje. Lucien, een jongen van 13, wordt als schuldige aangewezen en wordt door iedereen buiten gesloten, vooral door zijn onvriendelijke buurmeisje. Lucien heeft er genoeg van en vlucht de bergen in. Daar ontmoet hij een oude houtsnijder waar hij vriend­schap mee sluit. Deze man helpt hem en Lucien krijgt weer moed om naar huis te gaan. Daar wordt hij nog steeds buiten gesloten, maar Lucien leert dat vluchten geen oplossing is, maar verzoening wel.

De lokatie is ‘De Overkant’, Wal 34 te Schoon­hoven.
De film duurt ruim anderhalf uur, dus we hebben een pauze
met (fris)drank en popcorn of ander lekkers.

Rond 16.15/16.30 uur kunnen de kinderen weer naar huis of worden opgehaald.

De toegang is gratis en vriendjes/vriendinnetjes zijn welkom.
Aanmelden is niet nodig, maar wel fijn voor de organisatie: