Kerstspel: Alle kinderen gaan naar de stal

Kerstavond 24 december • 19.00 uur in de H. Bartholomeusparochie Schoonhoven

gepubliceerd: woensdag, 14 december 2016
De opvoering van het Kerstspel in 2015

Met Kerst denken we als eerste aan de geboorte van Jezus in een arme stal. Daarom is het mooi om met het gezin, kinderen en kleinkinderen naar de kerk te komen en het kerstspel te zien en te horen.

Het aloude verhaal van de geboorte van het kindje Jezus verteld en door kinderen uitgebeeld. Kinderen zijn met lantaarntjes op weg naar de stal. Allemaal zijn ze welkom, ook al is er nog wat goed te maken. Iedereen is welkom zoals hij of zij is.

Het bijzondere nieuws van Gods liefde is voor iedereen, jong en oud.

Er zullen veel bekende kerstliederen worden gezongen, zodat iedereen kan meezingen.

U bent van harte welkom!