Wandeling langs een kerstverhaal

Woensdag 21 december • vanaf 17.30 uur • Haastrecht

gepubliceerd: dinsdag, 6 december 2016

Het Hapis (Haastrechts Platform voor Interkerkelijke Samen­werking) organiseert een Kerstwandeling voor en door jong en oud langs diverse plekken en kerken in het centrum van Haastrecht. Zo kan het kerstverhaal worden beleefd en de blijde bood­schap worden gehoord.

Onderweg zijn er live diverse scenes van het Kerstverhaal uitgebeeld. Er wordt voorgedragen, toneelgespeeld, gezongen en gemusiceerd. Leden en koren van de verschillende kerken zetten zich in om het kerstverhaal levend en bereikbaar te maken voor iedereen.

U kunt starten bij verpleeghuis de Liezeborgh, Liezeweg 31 te Haastrecht.

Vanaf 17.30 uur kunnen de groepen starten.