Restauratie Haastrecht in bisdomblad

gepubliceerd: dinsdag, 11 oktober 2016
Bisdomblad Tussenbeide blz 12 en 13

In de herfsteditie van het bisdomblad Tussenbeide zijn maar liefst twee bladzijden over de restauratie van onze St. Barnabas­kerk te Haastrecht.

“De katholieke kerk van Haastrecht trilt dezer dagen op zijn grondvesten. Een zeer grondige, letterlijk en figuurlijk, renovatie moet de St.- Barnabas behoeden voor verzakking en de kerk uit 1853 voor de toekomst behouden. Het omvangrijke werk vergt de inzet van velen – en die mensen zijn er ook! Op velerlei wijzen gaat de kleine gemeen­schap aan de slag.”