Kerktelefoon

Voor degenen voor wie het moeilijker wordt om naar de kerk te gaan maar wel graag de vieringen willen beluisteren, is er de kerktelefoon. Er wordt daarvoor thuis een apart kastje geplaatst. Alle Eucharistie­vieringen, zondags en door de week, maar ook bijv. het bidden van de rozenkrans is via de kerktelefoon te beluisteren. Indien u belang­stelling heeft kunt u dit laten weten aan de pastoor of via de parochie­administratie.

Het is ook mogelijk om via de computer mee te luisteren.
De zondagse eucharistie­vieringen worden opgenomen. U kunt ze gedurende enkele maanden terug luisteren.

Luister nu of beluister nogmaals