Jeugdactiviteiten

Kom in de kring (5-8 jaar)

Onze parochie heeft een kindercatecheseclub “Kom in de kring”, voor kinderen van 5 - 8 jaar (van groep 2 tot en met 4). Deze club vormt samen met “De Doorlopers” een wezenlijk bestand­deel voor de gelovige opvoeding. De club komt eens in de maand bij elkaar in de pastorie.

De eerste volgende keer is:

De Doorlopers (8-12 jaar)

Ook voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar (van groep 5 tot en met 7) heeft onze parochie een kindercatecheseclub: “De Doorlopers”. Deze club vormt samen met de “Kom in de kring” een wezenlijk bestand­deel voor de gelovige opvoeding. De club komt eens in de maand bij elkaar in de pastorie.

Kinder­woord­dienst

Regelmatig is er tijdens de zondagse Eucharistie­viering kinder­woord­dienst voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De kinderen worden aan het begin van de Eucharistie uitgenodigd en komen na de voorbede weer in de kerk. Enkele moeders verzorgen de kinder­woord­dienst.

Discover (12-14 jaar)

Je bent rond de 12 - 14 jaar. De wereld ligt voor je open, je wilt het liefst àlles weten, en vooral... alles zelf ontdekken !!! kortom jij bent toe aan ‘Discover’ !

Voor de tieners en jongeren (14+ jaar)

Voor de tieners 14+ worden vanuit de beide parochies speciale avonden georga­ni­seerd.

Verder nemen wij nemen geregeld deel aan landelijke activiteiten, georgani­seerd vanuit verschillende katholieke bewegingen, zoals het zaal­voetbal­toernooi in Baarn, het volleybal­toernooi in Leiden en de KJD Festival.

Jong Katholiek

Verder verwijzen we jongeren graag naar de speciale website voor katholieke jongeren.

Rkactiviteiten

Een uitgebreid overzicht van jeugd- en jongeren­activiteiten staat op Rkactiviteiten.

Jeugdactiviteiten