Het kerkbestuur

Het kerk­bestuur zorgt voor de materiële belangen van de paro­chie, werkt voorwaarden­scheppend voor iedereen die taken binnen de parochie vervult én denkt mee bij het vervullen van die taken. Dit moet leiden tot een vitale geloofs­gemeen­schap die beschikt over de voor haar voort­bestaan nood­zake­lijke midde­len. Deze financiën komen uit de opbrengst van allerlei giften en uit collec­tes en misstipendia.

Samenwerkende parochies

Al vele jaren werken de parochies St. Barnabas van Haastrecht en St. Bartholomeus van Schoon­hoven samen. Niet alleen is pastoor Van der Mee pastoor van beide parochies, ook op diverse andere gebieden wordt samengewerkt. Ook komen een aantal dezelfde mensen voor in de twee kerk­besturen.

Haastrecht

naam
functie
Pastoor J.E.M. van der Mee